sabato 28 febbraio 2009

''BOLLOKUME PARTY'' -trisss !!!!!


pas me shume se nje viti mungese ri-kthehen festat e S-AL-TO

TE MERKUREN ME DATE 11 MARS 2009 ME RASTIN E DITES SE VERES S-AL-TO feat. B.M.P (Ballkan Music Party) PREZANTON :
'' BOLLOKUME PARTY'' trisss

HYRJA KUSHTON 5€ DHE ESHTE E REZERVUAR VETEM PER STUDENTET DUKE PARAQITUR KARTEN E STUDENTIT.


p.s ju lutemi mos ftoni njerez qe nuk jane studente te pajisur me karten e studentit sepse nuk do t'ju lejohet hyrja..

Nessun commento: